Szexi sorozat- és filmajánló a karácsonyi szünetre

Pattogatott kukorica sorozat nézéshez
2023. december 15

Tudtátok-e, hogy decemberben megugrik a szexjáték vásárlás, és jóval többet töltenek az emberek erotikus honlapok böngészésével, mint például nyáron? Nem tudjuk, hogy ennek egészen pontosan, mi lehet az oka, de nagyon emberi dolog a szexualitással foglalkozni, mégha nem is beszélgetünk erről egymással a karácsonyi asztalnál. Ebben a blogbejegyzésünkben olyan filmeket és sorozatokat szedtünk össze, amelyből vagy lehet tanulni, vagy csupán szórakoztatnak, illetve ezek keveréke.

The Little Death – HBO Max (film)

Bár 7-8 évvel ezelőtti film a The Little Death vagyis a “kis halál” – franciául így is nevezik az orgazmust – ha szereted a kicsit fekete humort szexualitással keverve, akkor ezt a filmet imádni fogod. (Magyar szinkronos verzió is van belőle az HBO Maxon.)

A film hősei pont olyan hétköznapi emberek, mint mi: a sok éve együttélő házaspár, akik megpróbálják feldobni a szexet valahogy, az irodai “kisember”, aki különös módot talál arra, hogy értékes perceket töltsön az őt már annyira nem kedvelő feleségével, a siket fiú, aki csak egy szextelefon élményre vágyik, és a szomszédba költöző kedves szexuális bűnöző, aki csak szeretne beilleszkedni a társadalomba.

Ha elég szarkasztikus vagy, jókat fogsz rajta nevetni. Ugyanakkor meg jó alkalom arra, hogy ránézzünk a saját párkapcsolatunkra vagy saját életünkre, mennyire vagyunk magunkhoz és másokhoz őszinték…

The Little Death trailer

Szexoktatás – Netflix (sorozat)

Biztosan ez a legismertebb sorozat az ajánlóban, de muszáj volt beletennünk, mert ha eddig még nem nézted meg, akkor ezt ne hagyd ki semmiképp!

Ne tévesszen meg, hogy középiskolások szerepelnek benne, szerintünk minden korosztály talál benne magának kedvenc szereplőt és sztorit. Ugyanakkor meg annyi valóban hasznos tudást ad át, ami nem száll automatikusan a fejünkbe attól, hogy elmúltunk 18 évesek. A Szexoktatás sorozat példát mutat emberségből, és közben még jól is lehet rajta szórakozni.

Jó lett volna ilyen gimibe járni…

Szexoktatás trailer

Nyitva – Netflix (film)

Örömmel tesszük be ezt a magyar filmet az ajánlóba, mert ritka az, amikor ennyire ízlésesen tálalják egy magyar filmben az övön aluli poénokat.

A filmben Fanni és Bálint sok ideje együtt vannak, már nagyon várják az unokákat a szüleik – lehet, hogy neked is ismerős ez a helyzet – ők meg csak keresik a megoldást arra, hogy újra megkívánják egymást és valahogy feldobják a szexuális életüket.

Nekünk azért tetszik nagyon, mert a film felér egy párterápiával, ha nyitottak vagytok rá. A párkapcsolaton belüli önkielégítéstől a swinger klubig sok téma szóba kerül – ez a film is remek lehetőség egy őszinte beszélgetésre a partnereddel.

Nyitva trailer

Easy – Netflix (sorozat magyar felirattal)

Izgalmas szkeccs sorozat – nagyjából fél óra egy rész – és minden részben egy újabb pár történetét ismerhetjük meg. Nagyon változatos az egész, van mindenféle felállás, hetero vagy éppen LMBTQ problémák, fiatalok vs idősek.

Volt még a régi Magyar Televízióban egy Családi kör című műsor (rákerestünk és legnagyobb döbbenetünkre valamilyen formában ma is létezik), amelyben bemutattak egy általános családi problémát, majd szakértőkkel kibeszélték, hogy hogyan lehet ezeket megoldani. Az Easy egyes epizódjai után nem beszélik ki a szakértők a látottakat, de a partnerünkkel vagy a barátainkkal elgondolkodhatunk a felvetett problémán.

Nekünk az tetszik az egészben, hogy nincsenek óriási csattanók, hanem csak épp beleláthatunk néhány ember életének fontos szakaszába, és magunkra ismerhetünk. Az egyik első sztoriban például azt a kérdést járják körbe, hogy mennyire kell azonosulni az új partnerünkkel, és a kedvéért el kell-e játszanunk, hogy imádunk hóesésben biciklizni 😊

Easy trailer

Sexify – Netflix (sorozat)

A Sexify akár egy magyar koleszban is játszódhatna, és akár magyar egyetemisták is lehetnének a főszereplői.

Ebben a lengyel sorozatban összefog a gazdag üzletember szexuális kalandokra éhes lánya és a tudományos elismerésre vágyó, szűz szobatársa, hogy csináljanak egy olyan “orgazmus” mobilapplikációt, ami forradalmasítja a szexualitást.

A főhősök próbálnak eligazodni a szexualitás és a párkapcsolatok útvesztőjében, és szóba kerül az egyik kedvenc témánk is, a csikló anatómiája 😌

Magyar szinkronnal meg tudjátok nézni.

Sexify trailer

Minden jót, Leo Grande! – HBO Max (film)

Az egyik legjobb filmélményünk idén moziban, de szerencsére az HBO-n is meg lehet nézni, akár magyar szinkronnal is. A nyugdíjas tanárnő, akinek életében sohasem volt orgazmusa, úgy dönt, hogy felbérel egy fiatal szexmunkás férfit, Leot, hogy tanítsa meg neki, milyen a jó szex.

Emma Thompson és Daryl McCormack párosa zseniális, szinte végig egy szállodai szobában vannak, mégsem unalmas a film. Izgalmas és tanulságos párbeszédek zajlanak köztük, végtelenül emberi, és a végén nemcsak a férfitől tanul a tanárnő, hanem bizony fordítva is.

Ez lehet kicsit furcsán hangzik elsőre, de ez az a film, amit bátran ajánlhattok az anyukátoknak is.

Minden jót, Leo Grande! trailer

Végzetes vonzerő – SkyShowtime (film)

Mi most az eredeti, 1987-es klasszikus verzióra gondoltunk, amiben Glenn Close próbálja tönkretenni Michael Douglas életét.

Nem tudjuk, mennyi házasságot mentett meg ez a film, mert minden van benne, amitől elmegy a kedved a párod megcsalásától. Ugyanakkor meg, ha szeretnétek egy jó thrillert, ami – hiába az eltelt több mint 30 év – a mai napig izgalmas, pörgős, nézzétek meg!

A “bunnyboiler” kifejezés is ebből a filmből származik, ha megnézitek, megértitek, miért… Csináltak belőle egy 2023-as sorozatot is, mi még nem láttuk, de a terveink között szerepel. Ebből a filmből leginkább a konszenzusról érdemes tanulni, és arról, hogy ne zaklassatok senkit a közeledésetekkel, bár ezt ti úgysem tennétek! 🥰

Ezt is meg tudjátok nézni magyar szinkronnal.

Végzetes vonzerő trailer

+1 The Boys – Amazon Prime (sorozat)

Ez a sorozat kicsit kilóg a sorból, de ha szereted a teljesen őrült képregény sorozatokat, akkor imádni fogod a The Boys-t.

Egy olyan világban játszódik, ahol a szuperhősöket isteníti a világ, ők pedig mindent megtesznek a saját erkölcsi szabályaik szerint, hogy minél tovább szeressék őket az emberek. Azért került ide a szexualitással foglalkozó sorozatok közé, mert elképesztőbbnél elképesztőbb szexjelenetek vannak benne: a könnyesre röhögöstől egészen a gyomorgörcs érzéséig. A szuperhősök szuperképességei nagyon nagy szerepet kapnak az ágyban.

Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott, de nekik nagyon, mert hamar beszippant maga a történet is. Ráadásul magyarul is meg tudjátok nézni.

The Boys trailer

Ne csak a testeteket, hanem jó filmeket és sorozatokat is fedezzetek fel a karácsonyi szünetben! Csak írjátok a streaming keresőbe, hogy ‘szex’, és elképesztő mennyiségű találatot fog adni. Ha pedig találtatok hasonló jó sorozatot vagy filmet szex témában, akkor gyertek a masculan Instagramjára és írjátok meg kommentben!

A szex egy fantasztikus élmény, ha nem társul hozzá szorongás és szégyen, ezt pedig akkor tudod elérni, ha minél többet tudsz róla. Olvass, tájékozódj, vigyázz magadra és a partneredre, és várunk legközelebb is hasonlóan érdekes témával!

3

Vélemény, hozzászólás?