Szexpózok kezdőknek és haladóknak

Fiatal pár új szexpózokat próbál ki
2023. április 24

Ha valamiben nem lehet hiánya a kreativitásnak, akkor az a szex. Az idők kezdete óta találnak ki újabb és újabb szexpózokat a lehető legélvezetesebb együttlét elérése érdekében. A pozíciók között találhatsz olyat, amely intim és hagyományos, vagy egészen vad és szenvedélyes, csak rajtad múlik, mi az, ami tetszik neked. Persze nem kell mindig a legőrültebb pózokban szeretkezned a kielégítő és élvezetes szex érdekében. Léteznek olyan egészen egyszerű pozíciók, amikre lehet, hogy még nem is gondoltál. Hagyd inkább az ősrégi Kama Sutrát. Ha készen állsz feltüzelni a hangulatot a hálószobában, olvass tovább, és ismerd meg a masculan csapata által összegyűjtött legjobb szexpózokat.

Miért érdemes különféle szexpózokat kipróbálni?

Csakúgy mint az élet más területeiről, a hálószobából sem hiányozhat a leleményesség. Amikor úgy érzed, hogy a hétköznapok dolgai elveszik az energiádat, az együttlétek elkezdenek ellaposodni, vagy csak egyszerűen új színt vinnél a szexbe, és szeretnéd lenyűgözni partnered, akkor jó helyen jársz.

  • Az új szexpózok kipróbálásával nem csak az élvezetet, de az intimitást is növelheted. A szexuális együttlétek nem csak a testi élvezeteket, de a két fél közötti kapcsolatot is előtérbe helyezik. Egy jól működő kapcsolat elengedhetetlen része az intimitás, és az új szexpózok segítségével saját magad és partnered testét is jobban megismerheted.
  • Az új szexpózok kipróbálása növelheti az önbizalmad az ágyban, illetve a mindennapi életben. A Texasi Egyetem kutatása szerint a gyakori szex pozitívan hat arra, ahogyan látod magad. A különböző szexpózok kipróbálása növelheti a szexuális együttlétek minőségét, ami sikerélménnyel tölthet el.
  • Az új szexpózok kipróbálása erősíti a köteléket, és megkönnyíti a kommunikációt mind verbálisan, mind pedig nonverbálisan a partnerek között.
  • Izgalmat, újdonságot vihet az együttlétbe. A szexpózok gyakori váltása szó szerint megváltoztatja a perspektívát, tehát azt a szöget, ahonnan partnereddel látjátok egymást. Ez rendkívül izgató mindkét fél számára, de a férfiakra különösen erős hatást gyakorol, hiszen őket fokozottan stimulálja a látvány. A nőknek a szexpózok váltogatása a pénisz behatolási iránya miatt jó élmény, hiszen mindig más oldalról, teljesen más irányból stimulálja őket.
  • A különböző óvszerek és síkosítók használata még inkább feltüzeli a hangulatot. Az érdes vagy bordázott masculan óvszerek extra élvezetet nyújthatnak a szexuális együttlét közben. Egy aktus alatt több óvszert és síkosítót is kipróbálhatsz, ezzel is fokozva a különböző szexpózok által nyújtotta gyönyört.

Szexpózok – kezdőknek

A különleges szexpózok végtelen repertoárja áll előtted, ha kísérletezni támad kedved, azonban mi azt tanácsoljuk, hogy elsőként az egyszerűbb pozíciókkal kezdd. Ha már belemelegedtél, és szereztél egy kis tapasztalatot, könnyebb lesz áttérni a bonyolultabb szexpózokra.

Fiatal pár a misszionárius pozíciót próbálja ki a szexpózok közül

Misszionárius

A misszionárius pozíció az egyik leghagyományosabb és a legkedveltebb póz a szexuális együttléthez. Ebben a pozícióban általában a nő háton fekve fogadja magába a vele szembenéző, felette elhelyezkedő férfit. Anális aktushoz is előszeretettel használják, így azonos nemű pároknak is ideális kezdés.

Ezt a klasszikus pozíciót is feldobhatod a masculan Ribbed+Dotted óvszereivel. Rendeld meg most a webshopon, és lepd meg partnered a legjobb együttléttel.


Kutyapóz

Ebben a pozícióban az egyik fél négykézláb helyezkedik el, a másik pedig mögötte áll vagy térdel. Ezt a pózt is előszeretettel használhatod mind vaginális, mind pedig anális együttlétekhez. Könnyebb hozzáférést és mélyebb penetrációt biztosít, ezáltal élvezetesebbé téve a szexet.

Kanál szexpóz

A kanál pózban a felek oldalfekvésben egymáshoz simulnak. Ez a pozíció rendkívül sok testi közelséget igényel, így növelheti köztetek az intimitást.

Lovagló póz

Ebben a szexpózban általában a nő kerül felülre, míg a férfi a hátán fekszik. Ez a pozíció azért kedvelt, mert így a felül elhelyezkedő partner kontrollálja az együttlét ritmusát és mélységét. Ez egy kiváló kezdő pozíció is lehet az aktus elejére, amíg mindketten bele nem melegedtek az ütembe, és készen álltok váltani.

Pár kipróbálja a lovaglópózt egy bilincset is bevetve

Ollózás

Ebben a pozícióban ülve vagy fekve, egymással szemben támaszkodva helyezkedik el a két fél. Ez egy kevésbé sűrűn gyakorolt szexpóz, mint az előzőek, hiszen ez némileg komplikáltabb és több energiabefektetést igényel.

Ne felejtsd el, hogy mindenképp érdemes óvszert cserélni, ha már egyszer elélveztél az aktus közben. Ez abban az esetben is igaz, ha az anális és vaginális együttlét között váltogattok. Ne indulj el partnered szobájába egy darab óvszerrel, menj biztosra inkább, és mindig vásárolj be legalább egy csomag óvszert, hogy kitartson a szexpózok kipróbálásának végéig.

Szexpózok – haladóknak

Ha már megelégelted, hogy mindig ugyanazokat a pozíciókat váltogatod, és úgy érzed, eljött az ideje az újításnak, akkor próbáld ki az alábbi különleges szexpózokat, és garantált lesz a gyönyör.

Napozóágy póz

Ahogy a nevéből is kiderül, ebben a pózban a testhelyzetek hasonlítanak egy napozóágyra. A két fél egymással szemben helyezkedik el, a férfi hátratámasztott kézzel ül, míg a nő előtte fekszik, lábaival partnere vállán. Javasolt a nő kényelme érdekében egy párnát helyezni a feje és a dereka alá is.

Gyertyapóz

Ez a szexpóz némileg függ a két fél magasságkülönbségétől is, hiszen a nőnek a tornaórákon jól begyakorolt gyertyapózban, a nyakára helyezve súlyát kell megtámaszkodnia a férfi vállán lábaival. A férfi feltérdelve helyezkedik a nő fenekéhez. Ezt a pozíciót érdemes óvatosan kipróbálni, nehogy bárki megsérüljön.

Diadalív póz

A diadalív pozícióban mindenképp szükség van a nő rugalmasságára, mivel ez az egyik legnehezebb póz. A férfi és a nő egymás ölében helyezkednek el. A nő behajtott lábbal dől hátra, párja pedig felülről ráhajlik.

A nő teljes kontrollban van a férfi felett az együttlét közben

Vízesés póz

Ez a póz azért különleges, mert itt a férfi teljesen ki van szolgáltatva, és semmi kontrollja nincs. A férfinak hanyatt kell feküdnie az ágyon úgy, hogy a felsőteste lelógjon róla. A nő egyszerűen elhelyezkedik partnerén felhúzott lábakkal, és mehet is a móka.

Masculan termékek a biztonságos együttléthez

A masculan termékei a német minőséget biztosítják elérhető áron, hogy zavartalanul kísérletezhess a különböző szexpózok biztonságos kipróbálásával.

Óvszer

Az óvszerek szinte teljes védelmet nyújtanak a nem kívánt terhességgel és a nemi betegségekkel szemben, de ez nem minden! A masculan óvszerekkel a következő szintre repítheted a szexuális együttléteket, és mindent elsöprő gyönyört szerezhetsz partnerednek. Próbáld ki a késleltetett magömlést segítő, az érdes vagy bordázott óvszereket, ha még valami extrát vinnél a következő párnacsatába.

Síkosító

A masculan síkosítók minden masculan óvszerrel tökéletesen kompatibilsek, így nem kell tartanod attól, hogy a következő szexpózok kipróbálásának a szárazság szab gátat. Legyen bármilyen napod, a masculan Silk és Warming síkosítók mindig készen állnak, hogy segítsenek az együttlétekben, és még izgalmasabbá tegyék őket.

Szexpózok a hálószobádban

A szexpózoknak rengeteg fajtája létezik, csak a képzeleted szabhat határt nekik. Ha szeretnéd feltüzelni a hálószobai kalandokat partnereddel, akkor nincs jobb módja, mint előkapni egy masculan óvszert és síkosítot, majd kiválasztani a számodra legizgatóbb pozíciót. Érdemes a kezdő pozíciókkal kezdeni, majd fokozatosan nehezíteni a pályát a balesetek elkerülése végett. Az elélvezés után ne felejts el óvszert cserélni, mielőtt folytatod a felfedezést. Neked melyik szexpóz a kedvenced?

3

Vélemény, hozzászólás?