Óvszerhasználat a hétköznapokban

fiatal lány óvszerhasználat előtt kiveszi az óvszert a csomagolásból
2022. szeptember 5

Igen-igen, mindannyian tudjuk (ugye?!), hogy az óvszerhasználat megvéd a nem kívánt terhességtől és nemi betegségektől, fertőzésektől. Azonban még mi mindenre lehet jó? Következő cikkünk a praktikumot és a humort ötvözi.

Hajgumi

Túl meleg az idő, vagy úgy érzed, hogy a hajadnak rossz napja van és egyszerűen sehogy sem áll, ezért inkább copfba fognád – de nincs nálad hajgumi? Ha van nálad olló, akkor csak vágd le a felesleges részét (mármint az óvszernek, nem a hajadnak! 😆), és a végével – ami tényleg úgy néz ki, mintha hajgumi lenne – fogd össze a hajad. Tádám!

Kupakolás

Biztos veled is volt olyan, amikor kifogott rajtad egy befőttesüveg, vagy épp csak nagy nehézségek árán tudtad kinyitni. Hiszed vagy sem, de az óvszer erre is jó lehet: egyszerűen csak tedd az óvszert az üveg kupakjára, és máris egyszerűbben nyílik.

Segítség!

Volt már olyan, hogy felvettél egy gyűrűt viszont lejönni már nem nagyon akart? Egy olyan trükköt olvashatsz, ami nem biztos, hogy egyébként eszedbe jutott volna… Húzd fel az óvszert arra az ujjadra, amelyiken a gyűrű van, picit dörzsölgesd meg az érintett területet, és láss csodát: máris könnyebben lehúzhatod a gyűrűt az ujjadról. Ha nagyon makacs a helyzet, akár egy kis síkosítót is bevethetsz (csak hogy témánál maradjunk)!

Vízálló

Az óvszerhasználat abszolút csúcsa ez a tipp! Szeretnél menő vízalatti fotókat készíteni, de félsz attól, hogy beázik a telefonod? Akkor most elárulunk egy érdekességet: nem elég, hogy ha ráhúzod a telefonodra az óvszert, akkor teljesen vízálló lesz, de tökéletesen érzékelni fogja ugyanúgy az érintéseket, mozdulatokat, mintha rajta sem lenne! Nyilván az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni rajta tökéletesen, na de ezt csak túléljük!

Baleset?

Beütötted a karodat, megterhelted a lábadat, vagy meghúzódott a nyakad és jól esne egy hideg borogatás? Mi mindenre jó az óvszer: töltsd tele vízzel, tedd be a fagyasztóba, és ha megtörtént a baj, akkor bármikor kezelheted ezzel az érintett területet, mivel behűtve úgy funkcionál, mint egy hideg hőtasak.

1

Vélemény, hozzászólás?