Így szeretnek legjobban szexelni a nők

Szexi, fiatal nő fekszik virágszirmok között egy kádban
2024. március 12

Mielőtt elolvasod ezt a blogbejegyzést, fontos tudnod, hogy itt most nem egy általános használati utasítást adunk a nők testéhez, vagy egy szex kisokost. Nincsen egy csoda mondat vagy mozdulat, amitől minden nő számára te leszel a legnagyobb király az ágyban.  Abban viszont tudunk segíteni, hogy ha a partnered nő, akkor hogyan találd meg konkrétan hozzá a kulcsot, hogyan lesz közös beleegyezéssel igazán jó a szex!

Kezdjük egy kicsit messziről, de hidd el, érdekes lesz! Amerikában a ‘70-es években, amikor Shere Hite nyilvánosságra hozta a nők szexuális életéről a kutatásai eredményeit, ledöbbent egész Amerika. Volt, akik örültek, és volt, akik fenyegetést küldtek a kutatónőnek, mert annyira felháborodtak. Na, de miről is szólt ez a kutatás? Hite háromezer különféle korú nőt kérdezett meg egy reprezentatív kutatásban egészen részletesen a szexuális szokásaikról és vágyaikról. Azért érdemes figyelni ennek a kutatásnak az eredményeire, mert már ebből sokat lehet tanulni arról, hogy milyen a nőknek a jó szex.

A legnagyobb sokkot az okozta az amerikai társadalomnak, hogy a riportból kiderült, hogy a nők is magukhoz nyúlnak, és a penetráció, vagyis a behatolás nem feltétlenül szükséges az orgazmushoz. Sőt, a nők orgazmusához leginkább a csikló ingerlésére van szükség. A kutatás arra is rámutatott, hogy a nőknek is vannak szexuális fantáziái, nem is akármilyenek! Ha szeretnétek erről többet olvasni, keressetek rá!

Kövess bennünket TikTokon is!

Hogy nyúlnak magukhoz a nők?

Fiatal nő szexre gondolva

Hogy közelebb jussunk ahhoz, hogy mit szeretnek a nők az ágyban, érdemes utánajárni, hogy miképpen önkielégítenek. A nők leginkább behatolás nélkül, a csiklójuk izgatásával mennek el. Ebből is látszik, hogy mennyire fontos, hogy a behatoláson túl a csikló izgatásával is foglalkozzon a kedves partner.

Ugyanakkor viszont nem biztos, hogy a barátnőd a kutatási eredmények alapján nyúl magához 😁 Lehet, hogy ez elsőre meredeknek tűnik, de mivel egy jó kapcsolat, egy jó szexuális kapcsolat alapja a kommunikáció és az őszinteség, kérdezd meg tőle, ő hogyan szereti! Minden ember más és más, ugyanazokból az alkatrészekből vagyunk egy kicsit máshogyan összerakva. Nincs ez másképpen a szex terén sem. Szóval beszéljetek bátran a témáról, osszátok meg egymással a vágyaitokat, érzéseiteket! Ezt is meg lehet tanulni, de az már egy másik blogbejegyzés lesz 😉

A “vaginális” és “klitorális” orgazmusról itt írtunk korábban. Mindenképp olvasd el ezt a bejegyzést is, mert ahhoz, hogy jó szerető legyél az ágyban, ezekkel az anatómiai ismeretekkel érdemes képben lenned.

Miért fontos része a szexnek az előjáték?

Ha úgy vesszük, a természet jól kiszúrt a csajokkal! A férfiakra sokkal jobban hatnak a vizuális ingerek, vagyis többnyire a merevedéshez még csak érintés sem szükséges. Viszont a nőknek anatómiailag is szükségük van az előjátékra – és most a lelki részre nem is térünk ki. Szóval az előjáték fizikailag is előkészíti a nők testét a szexre, muszáj nedvesnek lenni a befogadáshoz. Tehát, ha nagyjából azonnal a lényegre térnél pasiként, egyáltalán nem biztos, hogy a másik fél már fogadóképes. 

Évekkel ezelőtt a Testsuli készített egy nem reprezentatív felmérést: a közösség női tagjait kérdezték arról, hogy nekik mi a kedvenc pózuk. Nagyjából ötszáz nő válaszolt, és az lett az eredmény, hogy leginkább a lovagló pózt és az orált szeretik. Azzal indokolták, hogy a lovagló póz lehetővé teszi számukra az irányítást, míg az orált azért szavazták be a kedvencek közé, mert ott közvetlenül a csikló ingerlése történik.

Fiatal nő fülhallagtón keresztül zenét hallgat

Természetesen az interneten nagyon sok tippet és kutatást lehet találni a nők kedvenc szexpózairól – nagyjából ahány cikk, annyiféle megoldás. Sőt, vannak olyan tippek is, amelyek a nők anatómiai felépítését nem is veszik figyelembe, csak a lelki részét. Így azt nevezik meg a nők kedvencének, amelyben a legnagyobb lehetőség van a lelki kapcsolódásra. Szóval ember legyen a talpán, aki ezekből a cikkekből kibogozza, hogy akkor végül is, mit szeretnek a nők!

Kérdezd meg! Figyeld meg!

Szerintünk akkor leszel jó szerető az ágyban, ha…

  • tisztában vagy az anatómiával, a csikló felépítésével, az előjáték fontosságával, ahogy feljebb írtuk.
  • odafigyelsz a partneredre, az egyéni preferenciáira, és nem az előző partnereden bevált dolgokat csinálod vele automatikusan.
  • figyelsz a nonverbális jelekre és a szóbeli visszajelzésekre szex közben.
  • mindent csakis közös beleegyezéssel teszel!
  • kommunikálsz a témában a partnereddel.

Gyere, látogass el a webshopunkba és válogass a kedvenc óvszereid közül! Egy azonnali kedvezményért pedig iratkozz fel a hírlevelünkre!

5

Vélemény, hozzászólás?