MINŐSÉG

A masculan® az egész világon magas minőségéről és hitvallásáról híres: felelősségteljes bánásmód saját magunkkal és partnerünkkel szemben; mi ebben hiszünk.

Erre természetesen büszkék is vagyunk, és minden nap azért dolgozunk, hogy segítsünk még több izgalmat és varázst csempészni a biztonságosan együtt eltöltött időbe. A precíz gyártási folyamat, a kiváló minőségű alapanyagok és minden egyes óvszer elektronikus tesztelése csak három a sok fontos tényező közül, ami elsőrangúvá tesz minket.

Az idők folyamán sokat tanultunk az emberek különböző életmódjáról, stílusáról, prefereniáikról és vágyaikról is világszerte. Ezen különféle igények figyelembevételével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy azok még élvezetesebbek, biztonságosabbak és egyedibbek legyenek. Ha van egy jó ötleted vagy tanácsod számunkra, ne habozz azt velünk megosztani!

MINŐSÉGI TESZTEK

Az óvszer minőségbiztosítására vonatkozó európai szabályozás négy tesztet ír elő; nekünk ennyi nem elég. Minden masculan® óvszernek hat szigorú teszten kell átesnie, mielőtt elhagyhatja gyárunkat, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzen Nektek:

  1. Szivárgásteszt: az óvszer kézi és elektronikus vizsgálata szivárgás szempontjából.
  2. Szemrevételezés: az óvszer teljes felületének szemrevételezése.
  3. Töltési teszt: tartóssági teszt az óvszer belső kamrájának maximális kapacitásig történő feltöltésével.
  4. Nyújtási teszt: az óvszer mechanikusan történő maximális hosszára nyújtása
  5. Szakadási erő mérése: az óvszer szétszakításához szükséges erőt méri a nyújtási tesztben.
  6. Nyújtás hosszának mérése: a nyújtási teszt során az óvszer közvetlen szakadás előtti hosszát méri.