Minőség – ezért válassz minket!

Fiatal, gondtalan pár az óvszer minőségére vonatkozó tények olvasása után

Ebből nem engedünk: prémium német minőség, precizitás, megbízhatóság – a masculan mindezek szinonimája. Termékeink és a márka az egész világon kiemelkedő minőségéről híres. Mivel több, mint 70 országban jelen vagyunk, ez sokat elmond rólunk…!

Erre nagyon büszkék is vagyunk, és minden nap azért dolgozunk, hogy segítsünk még több izgalmat és varázst csempészni a biztonságosan együtt eltöltött időbe. A precíz gyártási folyamat, a kiváló minőségű alapanyagok és minden egyes óvszer elektronikus tesztelése csak három a sok fontos tényező közül, ami elsőrangúvá tesz minket.

Mindannyian különbözőek vagyunk, így célunk, hogy egyéni preferenciáid és tapasztalataidnak megfelelően megtaláld a számodra tökéletes választást. Tudjuk, hogy ez neked is fontos, így erre kiemelt hangsúlyt fordítunk. Pontosan ezért kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Visszajelzésed, ötleteid, tanácsaid által leszünk még jobbak, így kérünk, hogy bátran írj nekünk!

MINŐSÉGI TESZTEK

Fun fact: az óvszer minőségbiztosítására vonatkozó európai szabályozás négy tesztet ír elő, mi viszont nem érjük be ennyivel 🤓 Minden masculan óvszernek 6 szigorú teszten kell átesnie, mielőtt elhagyhatja gyárunkat, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzen neked. Ezt nézd:

  1. Szivárgásteszt: az óvszert kézi és elektronikus módon vizsgáljuk szivárgás szempontjából.
  2. Szemrevételezés: az óvszert teljes felületén szemrevételezzük.
  3. Töltési teszt: az óvszer ellenállását teszteljük belső kamrájának maximális kapacitásig történő feltöltésével.
  4. Nyújtási teszt: az óvszert mechanikusan maximális hosszára nyújtuk.
  5. Szakadási erő mérése: megmérjük az óvszer szétszakításához szükséges erőt a nyújtási teszt közben.
  6. Nyújtás hosszának mérése: a nyújtási teszt során teszteljük az óvszer közvetlen szakadás előtti hosszát.

Ugye látod, hogy nagyon odafigyelünk a biztonságodra? ❤️