Intim tippek kis méretűeknek ;)

Kis méretű makkot tartó kéz
2024. február 13

Egyszer az egyik ismerősünk pasija megcsinálta gipszből a saját “férfiasságát” ajcsiba. Bár a barinőnk szerint egyáltalán nem volt semmi baj a méretével, mégis nagyobbra csinálta a gipszverziót a valóságnál. Valószínűleg sok pasi ugyanezt tette volna, mert az egyik alapvető férfi szorongás a szexualitással kapcsolatban a pénisz méretéhez kapcsolódik. A (szerintük) kis méret rengeteg emberben kelt kisebbségi érzetet. Ebben a blogbejegyzésben megnézzük, hogy mekkora az átlag méret, elmondjuk, hogy egyébként miért nem a méret határozza meg, hogy jó szerető vagy-e, és adunk tippeket arra, ha kicsi a farkad, milyen praktikákat érdemes bevetned az ágyban. 

Mivel a pornófilmekben többnyire hatalmas méreteket látni, ezért sok pasi azt hiszi, hogy az övé bizony kicsi. Holott korántsem a pornósztárok óriási méreteihez kéne hasonlítania magát. Ugye, a pornófilmek sem a valóságot mutatják: ahogy nem onnan tanulunk meg vezetni, a valóságban létező intimpillanatokat sem a felnőttfilmekben szereplők viselkedése és kinézete alapján kéne megtanulnunk. Persze, tudjuk, hogy könnyű mondani, de nehéz átkattintani a fejünkben lévő elvárásokat egy pillanat alatt. Most megpróbálunk ebben segíteni.

Mekkora az ideális és mekkora a kis méret?

Erre egy mondatban az a válasz, hogy “attól függ, kinek mi”.

Vannak mindenféle kutatások a pénisz méretéről, de mivel ezek sokszor önbevalláson alapulnak, nem tudhatjuk pontosan, hogy valóban 13 centiméter-e az átlagos méret. Lehet, hogy a partnernek a 13 centiméter is nagy, a saját méretei miatt. De az is lehet, hogy valakinek a 13 centi nagyon kicsinek számít, szintén a saját méretei miatt. Tehát valójában sokkal fontosabb a méretbeli egyezés a partnerek között, mint a farok mérete.

De az is szép bizonyíték arra, hogy nem feltétlenül számít a méret, hogy egy kutatás szerint a nők nagy része behatolás nélkül önkielégít, vagyis a csiklóját stimulálja. Vagyis, ha egyedül csinálja magának, sem számít a méret… Természetesen nem tudjuk azt mondani, hogy soha senkit nem érdekel a partnere mérete, de itt van néhány dolog, ami szerintünk fontosabb a nagy vagy kis méretnél.

Naplemente távoli, kicsinek tűnő nappal

Tévhitek nélkül!

Félre a tévhitekkel: olvass, tájékozódj hiteles forrásokból! Nagyon sok korszerű könyv is van, de kövessetek hiteles szexedukátorokat TikTokon és persze a masculan TikTokját is! Elég uncsinak tűnhet elsőre “a szakirodalom böngészése” tanács, de ha valódi anatómiai ismeretek alapján szexelsz és ezeket őszinte és magabiztos kommunikációval egészíted ki, szuper lesz az intiméleted. Itt olvashatsz egy tisztázó cikket egy anatómiai tévhitről!

Hogyan okoz örömöt a nemi szerv nagysága?

A pénisz mérete befolyásolhatja az öröm érzését, de nincs univerzális „legjobb” hosszúság (vagy kerület). Az anatómiánktól függ odalent, hogy mekkora nagyság okoz örömöt. De itt újra megemlítjük azt is, hogy a nők nagy része csakis a csiklója ingerlésével tud elmenni, a szimpla behatolástól nem. Vannak olyanok, akik számára a hosszúság fontos,  míg mások a nagyobb kerületet részesítik előnyben. Vannak, akik a kis péniszt jobban kedvelik, mert akár előlről, akár hátulról érkezik a kis méret, nekik jobban esik anatómialag. És orális játék közben sem bánják, ha nem hatalmas a partnerük.

Mindezzel azt akarjuk mondani:

Az együttlét sokkal több, mint behatolás

Annyira el van foglalva a világ a férfiak méretével, mintha egy jó együttlét csak azon múlna, hogy mekkora a pasi odalent. Pedig annyi más tényező van, amitől élvezetes lesz egy jó szex. Például már nyert ügyed van, ha érdekel, hogy a másiknak is jó legyen, ne csak neked! 😌 Ha kommunikálsz: ha megkérdezed a másikat, hogy mit szeret, hogyan szeretné. Ha te is el tudod neki mondani. Ha nem okoz problémát az óvszer viselése, ha figyelsz közben a saját és a partnered egészségére is.

Keressétek meg a nektek leginkább bejövő pozíciót – most direkt nem írunk példákat, mert ez valóban nagyon egyedi dolog. Lehet, hogy az előző partnereddel bevált egy pozi, de egyáltalán nem biztos, hogy a következő partnereddel is ugyanaz a pozi jó lesz mindkettőtöknek. Hogy megtaláljátok a közös pontokat sok kommunikációra és őszinteségre van szükség!

Próbáljatok ki intimjátékokat! Ezt természetesen minden méretű pénisztulajdonosnak és nem pénisztulajoknak is javasoljuk! Vannak például olyan kényelmes péniszgyűrűk, amelyek modulárisan alkalmazhatók, és direkt az a lényegük, hogy a méretkülönbségeket a partnerek között szexivé tegyék. Egyébként ugyanez a péniszgyűrű hatalmas méret esetén is alkalmazható, akkor pedig azért, hogy ne okozzon fájdalmat a partnernek, de erről majd írunk a következő blogbejegyzésben, amikor a nagy farokról lesz szó.  

Ott a kezed, ott a szád is! 🤩 Tényleg sokkal több van egy együttlétben, mint a szimpla behatolás. Nagyon finoman fogalmazunk most, de reméljük így is átmegy az üzenet! 😉 Fantasztikus élmény egy orál. Adni és kapni is, ha a partnerek között jól működik a kommunikáció, ha figyelsz a testi visszajelzésekre is, és nem szorongással teli az egész. És a kezed is csodákra képes, vesd be bátran, és ne bízz mindent a péniszedre! ❤️️

5

Vélemény, hozzászólás?