Instagram nyereményjáték szabályzata

“Az én helyem” Instagram nyereményjáték szabályzata – 2021. november 15.

A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező munkavállalói.

A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

A nyereményjáték az Instagram felületén fut, 2021 november 15. 15:00-tól 2021. december 6. 17:00-ig.

A játékban való részvétel feltételei:

  • Kövesd a @masculanhungary Instagram oldalt;
  • Tölts fel egy képet, videót vagy boomerangot a sztoridba egy masculan® termékkel egy számodra inspiráló helyen, és röviden mondd el miét fontos neked ez a helyszín
  • Használd a #masculanhungary hashtaget és taggeld be a @masculanhungary oldalt a posztodban
  • Amennyiben privát fiókkal rendelkezel, miután megtetted az előző lépéseket, készíts egy képernyőfelvételt a sztoridról és küldd el nekünk Instagram üzenetben; másképpen nem fogjuk látni

Egy Instagram felhasználótól több nevezést is elfogadunk érvényesként (egy felhasználó egyszer nyerhet).

A nevezési időszak lezárultával 3 nyertest választunk. A nyertesekkel Instagram privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a játék lezárultát követő 3 napon belül.

Nyeremény: egy-egy darab (összesen 3) 5000 forint értékű masculan® ajándékcsomag

A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.

Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek az Instagram felületén érkeznek, betartva az Instagram szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit. Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.

A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket abban az esetben, ha a játékos a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesz részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeit megtévesztő magatartással megnövelje, ezzel megfosztja a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén, értesítés nélkül kizárja a játékost a játékból.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. Amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a nevezéssel kapcsolatban bármilyen kifogása merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a játékost terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervező jogosult a játékosra áthárítani.

A nyereményjáték szempontjából szabálytalannak minősülnek azok a nevezések, amelyek különösen, de nem kizárólagosan

(I) obszcén szavakat tartalmaznak,

(II) sértik a jó ízlést,

(III) vallási, politikai, gyűlöletkeltő vagy egyéb sértő szövegeket tartalmaznak,

(IV) a játék témájától eltérő tárgyat, illetve a Szervezőtől idegen feliratot tartalmaznak,

(V) internetes honlapról vagy bármely más úton letöltöttek,

(VI) reklám értékűek,

(VII) a Szervező jó hírnevét sértik,

(VIII) sértik valamely 3. személy szerzői jogát,

(IX) jogsértők.

A nevezés tartalmáért a játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy anyagi következményeket is kizárólag a játékos viseli. Szervező fenntartja a jogot, hogy a fenti alapelveket megsértő játékos nevezését a rajongói oldalról eltávolítsa és a játékost a játékból vagy a rajongói oldalról kizárja. A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.

Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A nevezéssel egyidejűleg a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a JPH Trading Kft. összegyűjtse, felhasználja személyes adataikat a nyereményjáték adminisztrációja, kereskedelmi és marketing elemzés céljából, illetve a jogszabályok által megengedett vagy megkövetelt módon, a JPH Trading Kft. adatvédelmi politikájával összhangban.  https://masculan.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.

A játék szervezője: JPH Trading Kft. 2083 Solymár, Hóvirág utca5