Használati útmutató

Biztonságban vagy, ha tudod, mit s hogyan csinálj megfelelően…

Mi sem lehetne egyszerűbb a masculan® óvszerek biztonságos használatánál! Ha ez lesz az első alkalmad óvszerrel, nyugodtan próbáld ki egyedül először; így még magabiztosabb leszel majd, amikor valóban számít.

1. A CSOMAG BIZTONSÁGOS KIBONTÁSA

Óvatosan vedd ki az óvszert a védőfóliából. Ügyelj arra, hogy ne sértsd meg körömmel, ékszerrel vagy bármilyen más éles tárggyal! Ezután tartsd az ondótartályt a hüvelyk- és a mutatóujjad között, és bizonyosodj meg róla, hogy a gumigyűrű a külső oldalon van. Csak ezt követően lehet biztonságosan felhelyezni az óvszert.

2. AZ ÓVSZER FELHELYEZÉSE

Helyezd az óvszert a pénisz hegyére, ügyelve rá, hogy hagysz elegendő helyet a tetején az ondó számára. Csippentsd meg az ondótartályt az ujjaiddal, hogy ne maradjon benne levegő, majd a szabad kezeddel görgesd le a merev péniszre az óvszert anélkül, hogy ráncolódna.

3. AZ EGYÜTTLÉT UTÁN

Mielőtt a pénisz elernyedne, a pénisz tövénél határozottan megfogva távolítsd el az óvszert, így megakadályozva annak lecsúszását. Legyetek óvatosak! Ha nem hüvelyi, hanem anális közösüléshez használtátok az óvszert, nagyobb a veszélye annak, hogy az óvszer lecsúszik vagy megsérül.

4. AZ ÓVSZER ELTÁVOLÍTÁSA

A használt óvszert higiénikusan távolítsd el, és ne a WC-be, hanem a szemetesbe dobd ki. Fontos: a masculan® óvszerek egyszer használatos termékek! Többszöri használat esetén nagyobb a veszélye annak, hogy az óvszer szétszakad vagy lecsúszik, és így többé nem nyújt védelmet sem a nemi úton terjedő betegségek, sem a nemkívánt terhesség ellen. Tehát még egyszer: az újrahasznált óvszer nem nyújt védelmet!

Maradtak még kétségeid? Böngéssz a gyakran ismételt kérdések között!

MINŐSÉG

A masculan® az egész világon magas minőségéről és hitvallásáról híres: felelősségteljes bánásmód saját magunkkal és partnerünkkel szemben; mi ebben hiszünk.

Erre természetesen büszkék is vagyunk, és minden nap azért dolgozunk, hogy segítsünk még több izgalmat és varázst csempészni a biztonságosan együtt eltöltött időbe. A precíz gyártási folyamat, a kiváló minőségű alapanyagok és minden egyes óvszer elektronikus tesztelése csak három a sok fontos tényező közül, ami elsőrangúvá tesz minket.

Az idők folyamán sokat tanultunk az emberek különböző életmódjáról, stílusáról, prefereniáikról és vágyaikról is világszerte. Ezen különféle igények figyelembevételével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy azok még élvezetesebbek, biztonságosabbak és egyedibbek legyenek. Ha van egy jó ötleted vagy tanácsod számunkra, ne habozz azt velünk megosztani!

MINŐSÉGI TESZTEK

Az óvszer minőségbiztosítására vonatkozó európai szabályozás négy tesztet ír elő; nekünk ennyi nem elég. Minden masculan® óvszernek hat szigorú teszten kell átesnie, mielőtt elhagyhatja gyárunkat, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzen Nektek:

  1. Szivárgásteszt: az óvszer kézi és elektronikus vizsgálata szivárgás szempontjából.
  2. Szemrevételezés: az óvszer teljes felületének szemrevételezése.
  3. Töltési teszt: tartóssági teszt az óvszer belső kamrájának maximális kapacitásig történő feltöltésével.
  4. Nyújtási teszt: az óvszer mechanikusan történő maximális hosszára nyújtása
  5. Szakadási erő mérése: az óvszer szétszakításához szükséges erőt méri a nyújtási tesztben.
  6. Nyújtás hosszának mérése: a nyújtási teszt során az óvszer közvetlen szakadás előtti hosszát méri.