Megmutatjuk, hogyan csináld: használati útmutató

Fiatal pár a használati útmutató elolvasása után

Ne parázz, velünk biztonságban vagy!

Persze fontos, hogy tisztában legyél az alapokkal… Gyere és győződj meg róla, hogy képben vagy, utána pedig add át magad az élvezetnek!

Hunyd be a szemed, és vegyél egy nagy levegőt. Tartsd bent egy pillanatig, és most hosszan fújd ki. Szuper, máris ellazultál, ugye? Ne izgulj, ez volt az egészben a legbonyolultabb.

Ha új vagy közöttünk és ez lesz az első alkalmad óvszerrel – először is gratulálunk: meghoztad életed egyik legfelelősebb döntését -, nyugodtan gyakorold először egyedül a felvételét. Tudod, így válsz majd ifjú Padawanból Jedi mesterré. (Ha nem vagy Star Wars fan fordítunk: gyakorlat teszi a mestert.)

1. HOGYAN BONTSD KI A CSOMAGOLÁST?

Végre eljött a pillanat! A csomagolás fogazott szélénél kezdd kibontani az óvszert, és ügyelj arra, hogy ne sértsd meg a körmöddel, ékszerrel vagy bármilyen más éles tárggyal. Óvatosan, tiszta kézzel vedd ki az óvszert a védőfóliából.

PRO TIPP: tartsd az ondótartályt (az óvszer fejénél lévő részt) a hüvelyk- és a mutatóujjad között, és bizonyosodj meg róla, hogy a gumigyűrű a külső oldalon van; így fogod tudni megfelelően legörgetni az óvszert. 

2. JÖJJÖN A LÉNYEG!

Most, hogy meggyőződtél róla, hogy helyesen tartod az óvszert, helyezd a pénisz hegyére. Csippentsd meg az ondótartályt az ujjaiddal, hogy ne maradjon benne levegő, majd a szabad kezeddel görgesd le a merev péniszre az óvszert anélkül, hogy ráncolódna. TÁDÁM, készen is állsz arra, hogy belevesd magad az élvezetbe, miközben saját- és partnered egészségére is figyelsz. #safesexisgreatsex

Fontos, hogy megfelelő méretű óvszert válassz: ha túl kicsi, könnyen elszakadhat, ha túl nagy, akkor pedig lecsúszhat. Nem utolsó szempont az sem, hogy *számodra* kényelmes legyen. Pánikra viszont semmi ok, összeszedtük neked, hogy miként tudod meghatározni a tökéletes óvszerméretet ebben a cikkben. Szívesen 😌

3. AZ EGYÜTTLÉT UTÁN – MÉG NINCS VÉGE!

Tudjuk, hogy most rengeteg minden kavarog a fejedben, a testedben és csodálatos érzések kerítettek hatalmukba. Tényleg, megértjük. De egy kicsit még maradj velünk, mert ez itt egy lényeges rész: mielőtt a pénisz elernyedne, a tövénél határozottan megfogva távolítsd el az óvszert. Így tudod megakadályozni, hogy lecsússzon és a tartalma esetlegesen kifolyjon. Ez nem csak higiéniai szempont, hanem azért is fontos, hogy a nemtervezett terhességet teljes biztonsággal elkerüljétek.

Ha nem hüvelyi, hanem anális behatoláshoz használjátok az óvszert, érdemes nagyobb falvastagsággal rendelkező terméket bevetni - máris kacsingat rád masculan Extra Long Pleasure óvszerünk -, hogy megelőzd az óvszer sérülését. Mindenképpen használjatok síkosítót is, hogy mindkettőtöknek csodás élmény legyen az együttlét.

4. GAME OVER

Tapsvihar és üdvrivalgás: az óvszer itt befejezte pályafutását, ideje, hogy könnyes búcsút vegyetek egymástól. Légy vele kíméletes és a használt óvszert higiénikusan távolítsd el; semmiképpen se a WC-be, hanem a szemetesbe dobd ki, miután csomót kötöttél rá!

Ugye tudod, hogy az óvszer szigorúan egyszer használatos termék?! Eleget dolgozott ő, nem bírja jól a túlórát… Többszöri használat esetén nagyobb a veszélye annak, hogy szétszakadhat vagy lecsúszhat, és így többé nem nyújt védelmet sem a nemi úton terjedő betegségek, sem a nemtervezett terhesség ellen. Emelett persze nem is túl higiénikus… Nem is értjük, miért magyarázkodunk: a lényeg, hogy ne használd újra őket!

Maradtak még kétségeid, ifjú Padawan? A gyakran ismételt kérdések között vagy tabukat döntögető blogunkban biztosan megtalálod rájuk a választ!

Ha mégsem, fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk!

MINŐSÉG

Hiszünk a felelősségteljes bánásmódban saját magunkkal és partnerünkkel szemben – nem véletlenül vagyunk híresek az egész világon prémium minőségünkről és pozitív hitvallásunkról.

Erre természetesen büszkék is vagyunk, és minden nap azért dolgozunk, hogy segítsünk neked még több izgalmat és varázst csempészni a biztonságosan együtt eltöltött időbe. A precíz gyártási folyamat, a kiváló minőségű alapanyagok és minden egyes óvszer elektronikus tesztelése csak három a sok fontos tényező közül, ami elsőrangúvá tesz minket.

Az idők folyamán sokat tanultunk az emberek különböző életmódjáról, stílusáról, prefereniáikról és vágyaikról is világszerte. Ezen különféle igények figyelembevételével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy azok még élvezetesebbek, biztonságosabbak és egyedibbek legyenek. Ha van egy jó ötleted vagy tanácsod számunkra, ne habozz azt velünk megosztani!

MINŐSÉGI TESZTEK

Az óvszer minőségbiztosítására vonatkozó európai szabályozás négy tesztet ír elő; nekünk ennyi nem elég. Minden masculan óvszernek hat szigorú teszten kell átesnie, mielőtt elhagyhatja gyárunkat, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezzen nektek:

  1. Szivárgásteszt: az óvszer kézi és elektronikus vizsgálata szivárgás szempontjából.
  2. Szemrevételezés: az óvszer teljes felületének szemrevételezése.
  3. Töltési teszt: tartóssági teszt az óvszer belső kamrájának maximális kapacitásig történő feltöltésével.
  4. Nyújtási teszt: az óvszer mechanikusan történő maximális hosszára nyújtása
  5. Szakadási erő mérése: az óvszer szétszakításához szükséges erőt méri a nyújtási tesztben.
  6. Nyújtás hosszának mérése: a nyújtási teszt során az óvszer közvetlen szakadás előtti hosszát méri.