Dávid előbújás története: masculan x Szexhisztorim – Podcast

Szexhisztorim podcast - Dávid előbújás története
2024. május 2

Új kollabbal jelentkezünk! 🤩 Méghozzá egy újabb podcast-tel. Mi nagyon szeretjük ezt a műfajt, mert igazán mélyrehatóan körbe lehet járni egy-egy fontos témát. Nem történt ez másképpen most sem! A Testsulival közös podcast adásunkban Eszter beszélgetőpartnere az egyetemista Dávid volt, a kéthetente jelentkező Szexhisztorim sorozat kereti között. Dávid mesél többek között gyerek- és serdülőkoráról, családi hátteréről, hogy miként ismerkedett és barátkozott meg saját szexualitásával, és megosztja velünk saját előbújás történetének fontosabb mozzanatait.

Ő így fogalmaz: „Amikor elfogadtam magam, az olyan érzés volt, mintha kijutottam volna egy labirintusból, akkor végre kisütött a nap” ☀️

Számunkra is rettentően fontos a szexpozitív gondolkodás, a széleskörű szexuális edukáció támogatása, és hogy megismerjük a másik történetét, hisz rengeteget tanulhatunk egymástól. A nyílt szemléletmód az első lépése annak, hogy elfogadjuk egymást és önmagunkat.

Gyere, hallgass bele ebbe az őszinte, egyenes és izgalmas beszélgetésbe és fogadd szeretettel Dávid előbújás történetét!

2

Vélemény, hozzászólás?